LAJM I MADH: Zvicrra kërkon punëtor, rroga fillestare 4000franga. Ja detajet

Rreth një vit më parë qeveria dhe sindikata e fermerëve në Zvicër filluan së bashku një projekt për integrimin e refugjatëve në tregun e punës, transmeton Shqipëriaime.al.Por, pavarësisht marketingut të tyre nuk arritën që të gjenin punëtorë në disa punë të caktuara. Janë rreth 14 fitma që kërkojnë punetor për një vend pune të përkohshme e pastaj ndoshta edhe rregullojn letrat, për të cilën ata do të paguhen 4000 franga në muaj. Shtyp rek1amen dhe shih se si