Lajm i mirë për nuset: Ja se si do të mbahen dasmat këtë vit

Shumë çifte kishin ndarë ditën e dasmës këtë vit dhe po prisnin me padurim derisa koronavirusi mbërtheu vendin. Mirëpo tani që situata është qetësuar dhe masat janë liruar, një lajm i mirë vjen edhe për dasmat.Nga data 23 qershor do të mundësohet edhe realizimi i ceremonive martesore sipas një protokolli të aprovuar nga organet përkatëse.Dasmat do të mbahen me një numër të reduktuar dhe duke respektuar distancimin social sht1pe rek1am dhe sh1ko v11de0n: