Lajm shumë i mirë ja kur do të hapen baret, këto janë rregullat për të pirë kafen

Baret dhe restorantet do të hapen nga data 18 Maj duke ofruar shërbimin vetëm në ambjent të hapur. Pas rreth dy muajsh qytetarët do të kenë mundësi të ulen në lokale për të pirë ka fe ose për të konsumuar ushqime në restorate. Por situata nuk do të jetë si më parë pasi edhe ky sektor do t’i nënshtrohet rregullave strikte sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: