“Lajmërohet” shqiptari nga Amerika që premtoi 50 milionë euro për Kosovën nëse zgjedhet kryeministër Albin Kurti

Shqiptari nga Amerika, i cili është menaxher i shumë ndërmarrjeve të njohura, Gazmend Gjonbalaj, që kishte dalë hapur për të mbështetur Albin Kurtin në zgjedhjet e 6 tetorit 2019, ka uruar Kosovën për zgjedhjen e Qeverisë së re.
Per te pare videon e plote shtyp ne rek;lamen me poshte dhe video hapet automatikisht pas disa sekondave shikim te mbare