LAJMI FUNDIT: AAK dhe Vetëvendosje bashkojnë forcat

Gani Dreshaj ka shkruar se AAK dhe VV në Istog nuk kanë dallime fare.“AAK dhe Vetëvendosje, në Istog nuk kanë fare dallime. Bashkë me Florimin, njeriun e Vetëvendosjes dhe vlerave në Istog, arritëm një lloj koalicioni. Uroj që kjo frymë bashkëpunimi të vazhdojë edhe në qendra të mëdha. Në rast se nuk bëhet, unë Gani Dreshaj dhe Florim Dreshaj, do e bëjmë Qeverinë Dreshaj”, ka shkruar Dreshaj në Facebook. Per te pare se a do te behet koalicioni i vertet shtyp ne rek.lamen me poshte