Lajmi fundit : Edi Rama deri në 15 dhjetorë të gjithë do të jenë në shtëpi të re

#TiNukDoJeshKurrëVetëm😢👐🏿🇦🇱

Tiranë – Ka një kohë për atë që iku dhe ka një kohë për atë që vjen🙏

Të mbijetuarit nisin të kapërcejnë pragun e shtëpive të reja😢🙂

Deri maksimumi në 15 dhjetor të gjithë do të jenë në shtëpi të re me:

• 1 milionë lekē të reja në dorë

• Trajtim të posaçëm shtetëror 100 mijë lekë të reja në muaj, për gjithë jetën atyre që kanë mbetur fillikat😢

• Pension të posaçëm shtetëror të moshuarve 60 mijë lekë të reja në muaj😢

• Bursë 15 mijë lekë në muaj nxënësve e studentëve deri në fund të studimeve😢

• Aty ku humbën jetën ata që ikën dhe prej ku iku kush mbeti i gjallë do të ndërtojmë një çerdhe😢

Zoti na ndihmoftë t’u lehtësojmë peshën e paimagjinueshme të humbjeve të tyre dhe na faltë për çka pa dashjen tonë mund u kemi lënë mangut🙏

https://e-albania.al/dhuro/