LAJMI FUNDIT: Kjo ndodhi minuta më parë në kufirin Kosovë-Shqipëri

Solidariteti me të prekurit nga tërmeti dhe ndihmat për ta kanë sjellë reagim të jashtëzakonshëm, jo vetëm nga qytetarët e bizneset në vend, por edhe në vende të ndryshme, të cilat kanë nisur të dërgojnë ndihma në Shqipëri.Për ta bërë edhe më të lehtë këtë, Drejtoria e Përgjithshme e Doganave që nga sot ka hequr tarifën e skanimit për çdo mjet që sjell ndihma humanitare për të prekurit nga tërmeti shkatërrues i 26 Nëntorit ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: