LAJMI FUNDIT / VIDEO EKSLUZIVE:Lajm tro nditës: ‘Vd es’ Linda Morina!

Linda Morina nuk ndalet, bëma e saj e radhës duket se ka shkuar shumë larg.Ajo është bërë pjesë e një videoje humoristike, (humor i zi në fak), ku së bashku me aktorin Kalemi, ku improvizon vd ek jen e saj.Aktori në këtë rast është ai që va jton për vd e kjen e saj, ndërsa Linda e veshur me fustan të bardhë qëndron sikur të kishte ikur me të vërtetë në botën tjetër JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: