Lajmi i fundit! 7 njerez hu mbin jetën pas shp ërthimit të ga.zit në një bllok te njohur apartamentesh

Lajmi i fundit! 7 njerez hu mbin jetën pas shp ërthimit të ga.zit në një bllok te njohur apartamentesh

Të paktën shtatë njerëz kanë vd.ekur në një shpë.rthim ga.zi në një bllok banesash në Sllovakinë lindore.

Një person është ende i hu.mbur ndërsa zja.rrfikësit vazhdojnë të kërkojnë në ndërtesën në qytetin e Presovit.

Departamenti shtetëror i zja.rrit tha: “Në përgjithësi, supozojmë se numri i vi.ktimave në vend është tetë, shtatë të konfirmuara (deri më tani)” ja dhe video e keni me poshte: