Lajmi i fundit! Arr.estohet për shf.rytëzim pr.ostitucioni Zogu i Tiranës, e kapin m.at në hotel me një mashkull dhe një femër

Lajmi i fundit! Arr.estohet për shf.rytëzim pr.ostitucioni Zogu i Tiranës, e kapin m.at në hotel me një mashkull dhe një femër

Personazhi i televizionit Hermes Nikaj ose i njohur ndryshe si “Zogu i Tiranës” është arr.estuar nga policia me ak.uzën e shfr.ytëzimit të pro.stit.ucionit.

Burime bëjnë me dije se Nikaj u gjet me një mashkull dhe një vajzë tjetër në një dhomë hoteli gjatë momentit të arr.estimit. Moderatori ishte prej kohësh në pë.rgjim pas dyshimeve të bluve të kryeqytetit se ai siguronte vajza për qëllime pro.stit.ucioni ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: