Lajmi i fundit: Emiri i Katarit vendos të ndihmojë Shqipërinë, ky është donacioni i madh i tij (Video)

Ambasadori Katarit në Shqipëri, Ali Bin Hamad Al-Mari ka parë në terren dëmet e tërmetit duke qenë prezent në shpërndarjen e ndihmave emergjente. Nga Shijaku në një intervistë për Top Channel, ai flet edhe për fazën tjetër të ndihmës që do të japë shteti Katarit.Muhamed Veliu: Zoti Ambasador si e keni përjetuar ju personalisht këtë fatkeqësi që i ka ndodhur Shqipërisë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: