Lajmi I Fundit: Robert Berisha Ne Gjendje Te Rende Shendetsore

Lirshëm mund të themi se ra ndarja me Norën dhe Robertin e bëri mashkullin më të ndjekur e komentuar të showbizit, shkruan Dardania Press. Këtë e dëshmon interesimi dhe lajmet e shumta që kanë qarkulluar çdo ditë për këngëtarin Robert Berisha, shkruan “Kosovarja”. Pas ndarjes ai u përfol për një lidhje të mundshme me një modele nga Shqipëria gjë e cila u demantua personalisht nga Roberti. E krejt në fund ai ngriti dilemat se një ribashkim me Norën nuk është i pamundur. Në anën tjetër këngëtari i palodhshëm vazhdoi aktivitetin e tij muzikor, madje as sëmundja nuk e ndal. Me gjasë këngëtari mund të jetë ftohur ose vuan nga infeksioni i sinusëve pasiqë thotë që merr me vete ngado inhaluesin. Gjë të cilën mund ta shihni edhe ju vetë. Shtyp ner ke lame dhel exo lajmin e plote.