LAJMI I FUNDIT/ Sanxhaku i Novi Pazarit kërkon bashkim me Kosovën

Kosova tash e sa vite ka probleme të shtrijë autoritetin e saj në veri të vendit, por nga dikush nga Sanxhaku i Novi Pazarit në Serbi po kërkon bashkimin me Kosovë. Është lideri i Boshnjakëve në Sanxhak, Sulejman Ugljanin, i cili po i prin kësaj ideje dhe ka folur gjatë për gjendjen e boshnjakëve në Sanxhak, për shqiptarët dhe kushtet me të cilat jetojnë ata. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte