Lajmi i fundit/ ‘Videot pë r vëluese’ në dorën e Metës, ja kush ‘fu ndoset’ sot, nxjerr videon e parë

Lajmi i fundit/ ‘Videot pë r vëluese’ në dorën e Metës, ja kush ‘fu ndoset’ sot, nxjerr videon e parë

Presidenti Ilir Meta është paraqitur sot në Prokurorinë e Tiranës, ku ka treguar dorëzuar provat e ndaj kreut të KED Ardian Dvorani. Meta deklaroi se provat janë të mjaftueshme që prokuroria të veprojë.

Meta u shpreh se presidenca nuk bën pre,sion, pasi prokuroria i ka vënë në zbatim gjithmonë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: