LAJMI I FUNDIT/ Zbulohet ilaçi i cili i ka shëruar më shumë se gjysmën e të prekurve me Koronavirus brenda dy javëve (Studimi)

Një gjykim mbi efektin e ilaçit antiviral Remdesivir ka rezultuar me ‘të dhëna pozitive’ për trajtimin e pacientëve me koronavirus, tha prodhuesi i tij, Gilead Sciences, të mërkurën. Gjysma e pacientëve u përmirësuan brenda 10 ditëve nga një kurs trajtimi mjekësor pesë-ditor dhe ata që ishin në një regjim 10-ditor ndiheshin më mirë deri në ditën e njëmbëdhjetë.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: