Lajmi i mire nga OBSH.Ja sa do zgjase valaa e dytë? OBSH: do të fillojë të ulet, por..

Lajme te mira vijn nga OBSH pasi kurba e infe ktimeve me ko vi d po ngadalësohet cdo dite dhe së shpejti do të fillojë të ulet përsëri pritet qe muaji dhjetore te jete me i qete.

Ky eshte paralajmerimi i zëvendësdrejtorit te përgjithshëm te OBSH-së, Ranieri Guerra ndaj ne duhet te jemi te kujdesshem dhe te ruajm distancimin social.

Mbajtja e maskave po jep efektin e saj.Ai tregon se:“Vir usi transmetohet përmes kontakteve njerëzore.Ose i kufizojmë ato në mënyrë spontane, në një nivel individual, me ndjenjën e përgjegjësisë për të cilën ne vazhdojmë të ankohemi.

Ose do të duhet të ketë mbyllje të imponuara me pasoja ekonomike dhe sociale që ne i dimë mirë tani. Fatkeqësisht, nuk ka asnjë shkurtore.Kurba është duke u ngadalësuar dhe së shpejti do të fillojë të ulet përsëri, por do të zgjatet me kalimin e kohës.