Larg internetit për dy ditë, kjo kompani ofron 1 mijë dollarë për pjesëmarrësit

Një kompani në Salt Lake City, SHBA, ka ofruar një kamping të pazakontë për secilin nga ne. Fituesi i rastësishëm do të paguhet me 1.000 dollarë për të shkuar në një park kombëtar të SHBA për një fundjavë, i shkëputur plotësisht nga interneti. Shkëputja me botën online do të jetë e detyrushme, por pjesa e mirë është që të gjitha shpenzimet do të paguhen.

Ne e dimë që shumë njerëz që bëjnë kamping gjithashtu kanë nevojë për internet për të qëndruar të lidhur, por duke pasur parasysh sa kohë kemi kaluar të gjithë në internet në vitin 2020, ne kemi dashur të gjejmë një mënyrë për të ndihmuar dikë të rregullojë botën dhe të kthehet drejt natyrës, thotë SatelliteInternet.com.

Në fund të 48 orëve, Interneti Satelitor do t’ju japë mundësi të lundroni në internet dhe të ndani përvojën tuaj me botën.