Lashë burrin e parë për të, por tani ai po ma dredh me motrën time studente, nuk di ç’te bej

Sapo kam zbuluar se bashkëshorti im ka pasur marrëdhënie me motrën time më të vogël. Kemi dy vite të martuar dhe sapo jemi bërë me fëmijë.
Ndjehem e shkatërruar. Jam 30 vjeçe. Kam qenë e martuar më parë, por e kam braktisur bashkëshortin tim të parë, sepse rashë në dashuri me të tanishmin. Ai është 45 vjeç dhe po ashtu ka qenë i martuar edhe më parë shtype rekl,am dhe shiko vide,on