Lediana shkruan: E bukur pa të dashur, kështu i komenton Antonela

Lediana dhe Antonela e pëlqejnë të dyja Mevlanin, gjë që ka bërë që shpesh të kenë mos marrëvveshje mes vete.

Edhe mbrëmë Lediana tha se do të.rhiqet se e ndjen veten të tepërt, pastaj reagoi Antonela dhe sa se ajo do të.rhiqet.

Së fundmi Lediana postoi një fotografi ku shkruajti, ”E bukur pa të dashur”.

Ndërsa komentoi Antonela menjëherë: ”Sa shpejt e ndryshove mendimin nga një foto në tjetër”. /Infokosova/