Ledjana pamje itime me Mevlanin,kurse komenti epik i Antonelës:E myte…

Antonela,Mevlani,Ledjana 3shja e famshme e emisionit padyshim.

Sot Ledjana ka publikuar disa pamje me Mevlanin n’instagramin e saj zyrtar.

Por nuk kishte si te mungonte dhe reagimi i Antoneles.

Ja pamjet i keni me poshte: