Ledri Vula lë muzikën për bizne sin? Reperi sapo i bëri “lë msh” të gjithë ndjekësit e tij (Video)

Reperi Ledri Vula ka vendosur që t’i hyjë botës së biznesit dhe të lë pak muzikën

Reperi në një njoftim në facebook ka njoftuar se ai do ta sfidojë vetën në fushën e gastronomisë bashkë me mikun e tij që nga shkolla e mesme.

“Zakonisht nuk shkruaj tekste të këtilla, se mundin e shkrij në tekstet e këngëve që ju i pëlqeni, por i erdhë radha edhe kësaj ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: