Lëkundjet e forta të tërmetit ndjehen në studi, shihni reagimin e 2 moderatorëve dhe të ftuarës së tyre(VIDEO)

Lëkundjet e forta të tërmetit ndjehen në studi, shihni reagimin e 2 moderatorëve dhe të ftuarës së tyre(VIDEO)

Vendi ynë mëngjesin e sotëm u tro ndit nga lëkundje të forta tërmeti. /pamje meP0SHT

Lëkundja e parë ishte me magnitudë 3.3 të shkallës Rihter, ndërsa e dyta 4.7.

Lëkundjet u ndjenë edhe në studion e emisionit të mëngjesit “Ditë e Re”.

Ishte moderatori, Arjon Muça ai që e ndjeu i pari tërmetin, gjatë intervistës në studion e ‘Ditë e Re’.

Pas Arjonit, tërmetin e ndjeu dhe e ftuara, Mimoza Hazifi. /pamje meP0SHT

Megjithatë moderatorët dhe të ftuarit ruajtën qetësinë dhe vazhduan diskutimin rreth temës se intervistës. /pamje meP0SHT