Lëngu i famshëm që mbyt qelizat e kan.ce.rit për 42 ditë, austriaku ka shëruar mbi 45 mijë njerëz

Thelbi i kurës së kanc.erit së natur.opath austriak, Rudolf Breuss, është një dietë, e cila konsiston në një agjërim prej 42 ditësh në ndërthurje me lëngje dhe çajra speciale të perimeve. Sipas teorisë së Breuss, kan.ce.ri kërkon ushqim të fortë për të mbijetuar në trup. PEr te pare videon e plote shtyp ne rek’lamen me poshte