Letra e kosovares që nuk u pranua në Fakultetin e Mjekësisë: M’fal Kosovë që mezi s’po pres me…

Letra e kosovares që nuk u pranua në Fakultetin e Mjekësisë: M’fal Kosovë që mezi s’po pres me…

Gresa Berisha një kandidate për studente në Fakultetin e Mjekësisë përmes një letre të publikuar në llogarinë e saj në Facebook ka shfaqur dëshpërimin për mospranimin në këtë fakultet.Ajo ka përmendur zhgënjimin që i kanë shkaktuar institucionet kosovare kur premtuan për rritjen e numrit të studentëve në këtë njësi akademike.Berisha mes tjerash konsideron si mundësi edhe largimin nga Kosova.Më poshtë letra e saj e plotë postuar në Facebook stipe reamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote kjo Vajze nga kosova qe nuk u pranua ne pune .