Levizje e re politike? Ja takimi misterioz mes Bushatit dhe Albin Kurtit (Video)

Vizita e Albin Kurtit për të festuar fitoren e madhe të VetëVendosjes në zgjedhjet e fundit të zhvilluara në Kosovë ishte mjaft e bujshme. Por a ishte diçka më shumë se kaq në mes? Pyetje e hije të shumta dyshimi lindin pas një takimi zhvilluar mes tij dhe ish ministrit të jashtëm shqiptar, Ditmir Bushatit. Siç shihet në pamjet e mëposhtme, larg syrit të mediave shtype rekl,am dhe shiko vide,on