Limaj: Konferenca e Kurtit ishte skan daloze, qëndrimi i tij për këtë temë as mish as peshk

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se kryeministri i Kosovës ka dalë në konferencë për të bërë shoë.

Ai ka thënë se kreu i qeverisë do të duhej të tregonte cili është qëndrimi i tij për ketë temë dhe se qëndrimi i kryeministrit të Kosovës ishte as mish as peshk.

“Lajm kish me qenë nëse ka marrëveshje me Serbinë. S’ka marrëveshje sekrete me NATO-n. NATO-n e kemi këtu. Kur doni me goditë duhet me pas kujdes. NATO s’bën marrëveshje secrete. Ai është zotim nuk është marrëveshje”, ka thënë Limaj në Rubikon.shtypni foton me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni videon.