“Linda fëmijën e tij në moshën 13 vjeçare”, adoleshentja që dhu nohej nga babai shok on të gjithë

Adoleshetja, e cila dhu nohej nga babai i saj që prej moshës 6-vjeçare, ka deklaruar momentet e vështira dhe çastet e an kthit që ka përjetuar në vogëli.Shannon Clifton, e cila lindi fëmijën e babit të saj ka deklaruar se dhu nohej 4 herë në ditë nga ai, dhe kjo vu ajtje vazhdoi për tetë vite rresht ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: