Lindi me zemrën jashtë kraharorit, Zoti bën m.rekulli dhe foshnja shërohet më në fund plotësisht

Një foshnjë e lindur me zemrën jashtë kraharorit ka mp.oshtur çdo lloj rr.eziku dhe tashmë është gati të shkojë në shtëpi e shëndetshme.
Pas 14 muajsh trajtimi në spital, Vanellope Hope Wilkin ka arritur më në fund që të shkojë në shtëpi me prindërit e saj.

Vanellope erdhi në jetë me anë të një ndërhyrjeje cezariane në nëntor të 2017 dhe prindërit e konsideruan si një mrekulli shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: