Lojtarëve të Maqedonisë u premtohen 3 milionë euro nëse mposhtin Kosovën

Lojtarëve të Maqedonisë u premtohen 3 milionë euro nëse mposhtin Kosovën

Lojtarëve të ekipit kombëtar të Maqedonisë së Veriut u është premtuar një shpërblim i majmë parash prej tre milionë euro nga Federata e Futbollit e vendit, nëse arrijnë ta sigurojnë kualifikimin në Euro 2020 duke e mposhtur Kosovën në rrugë drejt këtij synimi.Për ta arritur qëllimi dhe rrjedhimisht për ta merituar shpërblimin, lojtarëve të Maqedonisë së Veriut ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: