Lopa fluturuese nga Gjermania ja arsyet që ajo fluturoi do të meteni të…

Gjermania duhet të përgatitet për një u ragan që do të shkaktojë d ëme në infrastrukturë dhe do të paraqesë k ërcënim edhe për jetën e njerëzve, sipas meteorologut Andreas Friedrich të Shërbimit të Motit Gjerman.Stuhitë me shpejtësi të erës mbi 119 kilometra në orë konsiderohen u ragan.

Gjermania po përgatitet për një ura gan që do të shkaktojë d ëme në infrastrukturë dhe do të paraqesë k ërcënim edhe për jetën e njerëzve, sipas meteorologut Andreas Friedrich të Shërbimit të Motit Gjerman.Stuhitë me shpejtësi të erës mbi 119 kilometra në orë konsiderohen u ragan ja dhe video e rrall do befasohesh si fluturon lopa.