Loredana e ka një mesazh publik për Mozzikun?

Rep-artistja shumë e përfolur shqiptare Loredana Zefi, krahas muzikës është tejet aktive edhe në rrjetet sociale.Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Së fundmi në profilin e saj në Instagram, rep-artistja e ka publikuar një imazh, të cilin e ka shoqëruar me një “mesazh”, Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju