Loredana flet më në fund për ndarjen nga Mozzik, befason me fjalët që thotë për të

Prej disa javësh, Loredana dhe Mozzik i kanë ndarë rrugët, por vazhdojnë të komunikojnë falë vajzës së tyre.Në një intervistë për radion gjarmane “SRF”, Loredana shpjegoi se ndarja ka rëndësi për të, por nuk ndikon aspak në aspektin profesional.Ajo thotë se Mozzik nuk ka bërë asgjë për karrierën e saj dhe vazhdon të bashkëpunojë ende me ekipin që i solli suksesin shtype rekl,am dhe shiko vide,on: