Loredana flet pas ndarjes nga Mozzik: Shumë rrallë bënim…

Loredana Zefi ka treguar se si nuk po e ndien mungesën e Mozzikut.Loredana dhe Mozzik i kanë dhënë fund marrëdhënies së tyre prej disa muajsh, por ata vazhdojnë të ruajnë kontaktet së bashku. Përmes rrjeteve sociale ata kanë treguar se kanë komunikim me njëri-tjetrin, për hir edhe të vajzës së tyre, Hanës ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: