Loredana: Mozzik nuk më ka ndihmuar në karrierë, por do të jetë gjithmonë pjesë e jetës time

Loredana: Mozzik nuk më ka ndihmuar në karrierë, por do të jetë gjithmonë pjesë e jetës time

Por kjo nuk është e gjitha, Zefi u nda edhe nga i dashuri i saj edhe pse çifti kanë vajzën e tyre Hanën.Ndarja mes tyre bëri bujë në media. Loredana, ka shpalosur detaje nga jeta e saj së fundi në një intervistë për radion zvicerane. Krahas të tjerave, ajo u pyet edhe për Mozzikun shtype rekl,am dhe shiko vide,on: