Loredana në dhomë të hotelit me këtë mashkull,nuk është Mozzik por…

Viti 2019 Loredanën e shndërroi në personazhin më të përfolur, e kjo jo bash pa arsye, skandali me çiftin zviceran e më pas ndarja nga reperi Mozzik ndikuan shumë në këtë aspekt.Pas gjitha të vërtetave e thashethemeve për të dyja rastet, Loredana është më se e fokusuar në forcimin e karrierës.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju