Loredana u zgjodh artistja më e mirë, reagon çifti zvicerian ajo eshte e l ig  mashtr uese…..

Loredana u zgjodh artistja më e mirë, reagon çifti zvicerian ajo eshte e l ig mashtr uese…..

Reperja e njohur Loredana është nderuar me çmimin “Artistja më e mirë” në MTV EMA, ku dhe tërhoqi vëmendjen e të gjithëve me lookun e saj. Në kuadër të këtij triumfi, për reperen ka shkruar media zviceriane “Blick”. Asaj i është dedikuar një artikull i veçantë.por gruaja zvicerriane e ak uzon se loredana eshte nje vje dhse ajo tha Nëse do të më takonte mua, ajo kurrë nuk do të merrte një çmim të tillë ajo mashtr uese njeri i li g shtyp mni rek lam dhe shihni me teper