LOREDANA U ZGJODH “ARTISTJA MË E MIRË”/ Reagon çif ti zvicerian që e ak uzon për ma shtrim reperen

LOREDANA U ZGJODH “ARTISTJA MË E MIRË”/ Reagon çif ti zvicerian që e ak uzon për ma shtrim reperen

Reperja e njohur Loredana është nderuar me çmimin “Artistja më e mirë” në MTV EMA, ku dhe tërhoqi vëmendjen e të gjithëve me lookun e saj.Ndërkohë ndaj suksesit të reperes, ka reaguar dhe çifti zvicerian, me të cilin ajo u përfshi në një sk andal para disa muajsh duke u komentuar shumë në media ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: