Lorik Cana mbledh shqiptarët në SHBA për tërmetin: Duhet ta çojmë amanetin deri në fund, bashkë shqiptarët bëjnë mrekulli

Lorik Cana mbledh shqiptarët në SHBA për tërmetin: Duhet ta çojmë amanetin deri në fund, bashkë shqiptarët bëjnë mrekulli

Tërmeti i fortë i 26 Nëntorit bëri bashkë shumë personazhe të njohura të fushave të ndryshmë, për t’u ardhur në ndihmë personave të prekur. Ata organizuan mbledhjen e shumë ndihmave apo edhe parave, të cilat i shpërndanë masivisht tek banorët që kanë mbetur në qiell të hapur.

I tillë ishte edhe ish-kapiteni i Kombëtares së Futbollit, Lorik Cana. Ai kishte udhëtuar në drejtim të Amerikës për të festuar 107-vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë shtype rekl,am dhe shiko vide,on