L ot gëzimi në studion e Elvis Naçit: Mërgimtari dhuron 1.5 milion euro për të dëm tuarit nga tër meti (Video)

L ot gëzimi në studion e Elvis Naçit: Mërgimtari dhuron 1.5 milion euro për të dëm tuarit nga tër meti (Video)

Ai mbrëmë në një emision live, së bashku me Sidrit Bejlerin dhe Gold Ag, priten telefonata nga bashkatdhetarë të cilët si gjithmonë hapën zemrën për popullin e tyre.Ndërsa, emoc.ionuese ishte pikërisht telefonata e fundit, kur një mërgimtar tha se ka vendosur të ndërtojë 4 pallate, të cilat prekin shifrën e mbi 1.5 milionë euro.Elvis Naçi duke falënderuar atë, tha se “Një gëzim i paparë po mbretëron në studio, teksa njerëzit e pranishëm kanë nisur të qajnë nga gëzimi dhe vepra e mërgimtarit me p’oshtë n’diqni videjon.