Luana me veshje kombëtare: Zot, bekoje Shqipërinë

Luana me veshje kombëtare: Zot, bekoje Shqipërinë

Këngëtarja dhe moderatorja Luana Vjollca, ka postuar një fotografi ku lutet që Zoti ta bekojë Shqipërinë

Këngëtarja e kishte anuluar emisionin e së shtunës në Shqipëri për shkak të viktimave që i shkaktoi tërmeti, por sot ajo e ka paralajmëruar këtë emision duke bërë edhe një lutje për Atdheun e saj shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: