Luana përlotet në mes të emisionit, flet për periudhën e vështirë të rritjes pa baba

Luana përlotet në mes të emisionit, flet për periudhën e vështirë të rritjes pa baba

Moderatorja e njohur Luana Vjollca si asnjëherë më parë, gjatë transmetimit të emisionit ‘Shiko kush luan’, është ulur në karrigen e të intervistuarit. Pyetjet i janë drejtuar nga Ramadan Krasniqi dhe Luana iu është përgjigjur me emocion.Cili është mesazhi që do t’iu jepje të gjithë vajzave që iu mungon figura atërore ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: