Luana Vjollca e thotë troç u nda.va nga Adrian Gaxha se ai kishte shume të… (Video)

Luana Vjollca sot po mahnit të gjithë me bukurin e saj, por nëse kthehemi në të kaluarën Luana kishte një lidhje mjaft serioze me Adrian Gaxhen.Por që pas një kohe i dhan fund lidhjes së tyre, ku dhe o komentua shumë ndarja e tyre në mediat shqiptare.Në një emision e ftuar ishte Luana Vjollca ku ajo tregoi shumë sekrete për jetën e saj,po ashtu nuk mund të ikte pa marrë ndonjë pyetje për Adrian Gaxhen shtype rekl,am dhe shiko vide,on