Lufta e frikshme ne Shqiperi/ Kush po i “eliminon” shokët e Ervis Martinajt?!

Lufta e frikshme ne Shqiperi/ Kush po i “eliminon” shokët e Ervis Martinajt?!

Ekz e ktutimi i Erigers Mihasit dhe Armando Dumanit mbrëmjen e djeshme në Tiranë, tr on d iti mbarë vendin dhe riktheu edhe njëherë pa ni kun tek qytetarët. V ik t imat në fakt ishin persona me precedent të mëparshëm penalë.

26-vjeçari Dumani rezultonte i përfshirë në një g ra b itje të një banke të Nivelit të Dytë disa vitë më parë. Po ashtu edhe 32-vjeçari Erigers Mihasi kishte precedent të mëparshëm pe na l ë, pasi ka qenë disa herë i ar re s t uar dhe i shpallur në kërkim për gr ab i t je dhe vepra të tjera pen a le. Gjithashtu ai ishte mik i ngushtë me Ervis Martinajn

Para tre vitesh Mihasi ishte shoqëruar në polici për t’u marrë në pyetje në lidhje me ngjarjen e ndodhur n ëish-Bllok. Mihasi dy s hohej edhe si i përfshirë në gra bi tj en dhe tor t ur i m in e prindërve të Elton Çiços në Tepelenë. Mirëpo fitoi lirinë për shkak se nuk iu gjetën prova.

Vitin e kaluar Mihasi u shpall në kërk im nga Policia në lidhje me ar se n alin e ar më ve të gjetura në Yrshek në banesën e Gëzim Harokut. Gjithashtu ai ishte mik i ngushtë edhe me Santiago Malkon, ish-polici që u v ra në gusht të vitit 2019, me të cilin dyshohet se kanë qenë të përfshirë në pl a go sjen e kushërinjve Rivelino dhe Juxhin Mumajesi në Tiranë në vitin 2018.

Kujtojmë se ish-polici Santiago Malko u v r a në zonën e “Porcelanit”. Ai u që l lu a në makinën e tij “BMË X5”. Në lidhje me vr a sj en e tij është ar re s t uar Blendi Teta.

Ek z e ku timi i Fabian Gaxhës

Fabian Gaxha u v r a në ish-Bllok në tetor të vitit 2018 pas një për pl a sje mes dy grupeve. Ai shoqërohej nga shoku i tij Ervis Martinaj, por pas një ko nf l i kti mes grupesh, mbeti i vr a r ë nga Mervjol Billo, truproja i Ervin Matës. Nga të shtënat u pla g o s edhe Martinaj si dhe miku i tyre Eljo Hato.

Vr a s ja e Bujar Likës

Në maj të vitit të kalaur në aksin rrugor Laç-Mamurras u v ra Bujar Lika, i cili ishte mik i ngushtë me Ervis Martinajn. Pranë tij u gjet një a r më z j ar ri. Ivrarë mbeti gjithashtu edhe Paulin Gjergji. Por policia dys honte se “shë njestër” e aten t a tit ishte Bujar Lika, pikërisht për shkak të lidhjes me Ervis Martinajn.