Lulja në gjendje të rëndë, Lirimi publikon një pamje të vajzës me të cilën ua ‘Këput’ shpirtin

Lirimi dhe Lulja së fundmi ata po kalojnë momente shumë të vështira, Lulja po përballet me një sëmundje.

Lulja nuk është në gjendje të mirë shëndetësore dhe ka disa ditë që ka shkuar në spital.
Në foton e fundit ai ka paraqitur vajzën e tij kur ka qenë më e vogël. Vajza e cila tash e një kohë nuk e ka parë nënën, po ua këput shpirtin të gjithëve…SHT1PE REK1AM DHE SH1KO V1DEON: