Lum çunat! Ingrid Gjoni i nxjerr sek.retet! Me Çiljetën kam bërë shumë lekë, e kishim mendjen vetëm për…(Video)

Këngëtarja e njohur Ingrid Gjoni ka folur për fitimet e saj në periudhën më të artë. E ftuar në “Why not”, Ingridi është shprehur se me bashkëpunimin që kishte bërë për Çiljetën kishte marrë më shumë para.Pyetja: Me kë i keni bërë lekët palë-palë?Ingrit Gjoni: Kur kemi qenë më të reja kemi pasur më shumë dëshirë për të harxhuar sesa për të kursyer. Në periudhën tonë të artë me Çiljetën shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: