Lumja nga Peja: E kapa per gj0ksi nusëen e komshiut nga Gjermania, e ajo ma…

Po ju rrefej historine time me nusen e komshiutnga Gjermania. Pasi erdhi ne pushim, vellai im e la nusen te ne dhe u kthye prap ne Minhen per te kryer nje pune atje. Une nuk leshova rastin per tia prekur gjoksin e madh nuses dhe ajo nuk rezistoi. Bashke u futem ne dhomen e saj. Une isha ajo qe u zhvesha e para dhe ajo pa menduar dy here me kapi per gjoksi e une u laga e tera. Me pas erdhi komshiu dhe na palloi te dyjave. Shtiyp R3kl.amen me poshte dhe shiko vijdeon e plote