Lumja nga Peja: E kapa per gjiksi nusëen e vellait nga Gjermania, e ajo ma…

Une nuk leshova rastin per tia prekur gjoksin e madh nuses dhe ajo nuk rezistoi. Bashke u futem ne dhomen e saj. Une isha ajo qe u zhvesha e para dhe ajo pa menduar dy here me kapi per gjoksi e une u laga e tera. Me pas erdhi komshiu dhe na palloi te dyjave.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju