“Ma dërgoni këtë letër te babi në parajsë”/ Vogëlushi 7 vjeçar prek të gjithë, i bën postës kërkesën e pazakontë

“Ma dërgoni këtë letër te babi në parajsë”/ Vogëlushi 7 vjeçar prek të gjithë, i bën postës kërkesën e pazakontë

Festat e fundvit janë tashmë këtu. Kemi hyrë zyrtarisht në periudhën më të bukur të vitit, në periudhën kur dritat shumëngjyrëshe dhe zbukurimet në vitrinat e dyqaneve sikur na zbusin zemrën, e na bëjnë të ndihemi edhe më nostalgjikë.E sigurisht që fëmijët janë të parët që i gëzohen më shumë këtyre ditëve dhe përgatisin që tani listën e gjatë të dhuratave që dëshirojnë të marrin shtype rekl,am dhe shiko vide,on: