‘Ma llku qoftë ai që ju bëri të merrnit një vendim të till’, miqtë e çiftit të he lmuar në Librazhd hedhin dyshimet e forta

Një ngjarje tro nditëse ndodhi në Librazhd, ku çifti i sapomartuar Olsian dhe Rezarta Hajdari u gjetën të he lmuar në banesën e tyre. Shumë pista hetimi janë hapur në lidhje me këtë ngjarje, ku dys himet e para ishin për vetëh elmim, mirëpo më pas u mendua se mund ta kenë bërë persona të tjerë shtype rekl,am dhe shiko