“Ma shkyu kur më zbërtheu pantallonat”, kapi me forcë studenten, zbulohet identiteti i shqiptarit

Gjykata e Elbasanit ka vendosur të lëjë të lirë Olsi Çangën, 36 vjeçarin që u akuzua se tentoi të përdhunonte studenten Rovena Zeka. Prokuroria ka kërkuar 40 ditë burg për të, një kërkesë që nuk u pranua nga Gjykata me argumentin se ka mungesë provash. Studentja është me origjinë nga Shkodra dhe ka 22 vite që jetonnë Itali, por erdhi në Shqipëri për studime përmes programit të shkëmbimit të studentëve “Erasmus” ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: